CS Barcău Nuşfalău, câştigătoarea ediţiei din acest an a Cupei AJF

Sala de sport a Liceului Tehnologic „Petri Mor” din Nuşfalău a fost gazda ediţiei din acest an a Cupei AJF, eveniment la care s-au înscris şapte echipe din Liga a IV-a. Cele şapte formaţii au fost împărţite în două grupe, iar în urma meciurilor disputate, în semifinale s-au calificat: CS Barcău Nuşfalău, Cetatea Buciumi, FC Chieşd şi Unirea Mirşid.

Cetatea Buciumi a întâlnit CS Barcău Nuşfalău în fazele semifinale, iar FC Chieşd s-a duelat cu Unirea Mirşid. Dacă Nuşfalăul a dispus la limită, 2 – 1 de formaţia din Buciumi, FC Chieşd a învins cu un categoric 11 – 0 Unirea Mirşid.

Finala s-a disputat între CS Barcău Nuşfalău şi FC Chieşd, două formaţii apropiate valoric, cu jucători ce au activat în trecut în ligile superioare. Nuşfalăul l-a transferat recent pe fostul căpitan al SCM Zalău, Raul Stanciu, cel care a şi fost „omul orchestră” al formaţiei de pe malul Barcăului. Stanciu a marcat patru din cele cinci goluri ale Nuşfalăului, scorul final fiind 5 – 2. De cealaltă parte a ieşit în evidenţă Gabriel Ţiriac, transferat de curând la formaţia din Chieşd, acesta marcând şi unul din cele două reuşite ale chieşdenilor. Echipa din Chieşd a fost sancţionată cu două cartonaşe roşii în finală, formaţia condusă de Bogdan Bărnuţiu acuzând vehement arbitrajul la finalul partidei.

SC Barcău Nuşfalău câştigă pentru a doua oară consecutiv Cupa AJF la categoria Liga a IV-a, urmând ca la finalul acestei săptămâni să aibă loc fazele finale la Liga a V-a.

 

One Thought to “CS Barcău Nuşfalău, câştigătoarea ediţiei din acest an a Cupei AJF”

  1. […] Sala de sport a Liceului Tehnologic „Petri Mor” din Nuşfalău a fost gazda ediţiei din acest an a Cupei AJF, eveniment la care s-au înscris şapte echipe din Liga a IV-a. Cele şapte formaţii au fost împărţite în două grupe, iar în urma meciurilor disputate, în semifinale s-au calificat: CS Barcău Nuşfalău, Cetatea Buciumi, FC Chieşd şi Unirea Mirşid. Cetatea Buciumi a întâlnit CS Barcău Nuşfalău în fazele semifinale, iar FC Chieşd s-a duelat cu Unirea Mirşid. Dacă Nuşfalăul a dispus la limită, 2 – 1 de formaţia din Buciumi,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment